BAKAN ÖZER, KEÇİÖREN İLKOKULUNU ZİYARET EDEREK ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ  
BAKAN ÖZER, KEÇİÖREN İLKOKULUNU ZİYARET EDEREK ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAKAN ÖZER, KEÇİÖREN İLKOKULUNU ZİYARET EDEREK ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara'da Keçiören İlkokulunu ziyaret ederek öğretmenlerle öğretmenler odasında bir araya geldi.

Bakan Özer, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak kendilerine çiçek takdiminde bulundu. 
 
Öğretmenlerle sohbet eden Bakan Özer,  Bakanlık olarak bütün imkânlarıyla öğretmenlerin yanında yer almaya devam edeceklerini belirterek Öğretmenlik Meslek Kanunu'yla öğretmelere özgü bir kanun çıkarıldığını, bunun yanı sıra  3.600 ek gösterge imkânından ilk olarak öğretmenlerin yararlandığını söyledi.
 
2000'li yıllarda eğitim sisteminde 500 bin öğretmen varken son yirmi yılda yapılan yatırımlarla şu anda yaklaşık 1 milyon 200 bin öğretmenin bulunduğunu belirten Özer, öğretmenlerin yüzde 60'ının kadınlardan oluştuğunu ifade etti.
 
Öğretmenlerin görüş, öneri ve eleştirilerini de dinleyen Bakan Özer, görüşmenin sonunda bütün öğretmenlere, başöğretmen olarak emekli olmaları temennisinde bulunarak emekleri için teşekkür etti.
 
Öğretmenler ise Öğretmen Bilişim Ağı üzerinden mesleki gelişimlerini destekleyen eğitimlerden çok memnun olduklarını ifade ederek öğretmenlik mesleğine verdiği katkıdan dolayı ve kendilerini ziyaret ettiği için Bakan Özer'e teşekkür etti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.