BAKAN TEKİN, VAN'DA ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ  
BAKAN TEKİN, VAN'DA ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAKAN TEKİN, VAN'DA ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Van'daki programı kapsamında gerçekleştirilen Öğretmenler Odası Buluşmaları'nda öğretmenlerle bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Van'da, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında Edremit Evliya Çelebi MTAL Uygulama Otelinde gerçekleştirilen programda öğretmenlerle bir araya geldi. 
 
Yol haritasını belirlerken öğretmenlerle yaptıkları istişarelerin önemine değinen Bakan Tekin, "Millî Eğitim Bakanlığı olarak istişare kültürünü kurumsallaştırmak için bütün imkânları değerlendiriyoruz. Ziyaret ettiğimiz her ilde bir araya geldiğimiz öğretmenlerimizle bu kültürü çok daha güçlü hâle getireceğiz inşallah." dedi. 
 
Bakan Tekin, öğretmelerin toplumdaki itibarını yükseltmek için tüm imkânları kullanacaklarını belirtti. 
 
Öğretmenler ise tek tek söz alarak göreve geldikten hemen sonra çok kısa süre içinde öğretmenlerin birçok sorununu çözüme kavuşturduğu için Bakan Tekin'e teşekkürlerini ilettiler. 
 
Ayrıca taşradaki sorunların merkezden değil de bizzat sahayı dinleyerek çözüme kavuşturulmasından duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmeler; fikir, öneri ve beklentilerini dile getirdiler.
 
Bakan Tekin, Van'daki son programında Edremit Evliya Çelebi MTAL Uygulama Oteli'nde Van Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından verilen "Türkülerin Hikâyesi" Konseri'ni dinledi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.