Bakan Yardımcısı Erdem, karne dağıttı  
Bakan Yardımcısı Erdem, karne dağıttı

Bakan Yardımcısı Erdem, karne dağıttı

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla düzenlenen törende öğrencilere karnelerini dağıttı.

Bakan Yardımcısı Erdem, karne dağıttı

2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Yenimahalle Orhan Gazi Ortaokulu’nda karne dağıtım tören düzenlendi. Öğrencilere karnelerini dağıtan Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, burada yaptığı konuşmada, öğrencilere Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın selamını iletti.


Millî Eğitim Bakanlığının 17 buçuk milyon öğrenci ve bir milyon öğretmeniyle büyük bir aile olduğunu vurgulayan Erdem, eğitim camiası olarak dünyada önemli bir yere sahip olduklarını söyledi. Çok başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirdiklerini ifade eden Erdem, “Öğrencilerimiz, modern dünyanın, bilim çağının gereklerine göre yetişiyor.  Sembolik olarak bu sınıfta karne dağıttık, ancak eğitim camiası olarak büyük bir aile karne aldı. Karnedeki notların tek başına bir başarı ölçütü olmadığını biliyoruz.” dedi.

 

Karnesinde düşük not olan öğrencilerin ümitsizliğe kapılmaması gerektiğini belirten Erdem, birçok kişinin, karnesinde düşük not olmasına rağmen, hayatta çok başarılı olduklarını ifade etti. Kendine özgüveni olan gençlerin yetiştirilmesinin önemine değinen Erdem, “Öğrencilere seslenerek, tatili;  kitap okuyarak, sinema ve tiyatroya giderek, spor yaparak, toprakla, bitkilerle haşır neşir olarak geçirmenizi arzu ediyor, iyi tatiller diliyorum. Karne alan bütün çocuklarımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.